fredag den 30. oktober 2009

Opret kalkmaleri-liste på Facebook

Med det nye layout på Facebook er der nok mange af os, som blev trætte af nyhedsstrømmen og derfor rykkede blokken med statusopdateringer op i toppen. Dermed består startsiden udelukkende af statusopdateringer fra venner. Det betyder, at links og statusopdateringer fra sider befinder sig på de to lister "Links" og "Sider". Det gør det mere overskueligt, men betyder selvfølgelig, at man skal kigge flere steder hver dag, hvis man vil være opdateret.
Da kalkmaleriapplikationen ikke er en side, kommer statusopdateringer fra den kun op i Nyhedsstrømmen. Måske kigger I ikke længere der, men vil alligevel gerne modtage statusopdateringer fra kalkmaleriapplikationen. Dette kan løses ved at oprette en liste:

I venstre side af facebooksiden finder du muligheden "Flere". Klik på den og du kan se "Opret liste". Når du klikker på den kommer en boks op som pop-up vindue. Her kan du se alle dine venner, sider, applikationer etc. I øverste venstre hjørne er der et felt, hvor du kan navngive listen. Når du har gjort det, finder du kalkmaleriikonet i mængden. Boksen er alfabetisk sat op, så det skulle være overkommeligt. Klik på ikonet og der kommer et hak ved det. Nu klikker du på "opret liste" og dermed er du sikret, at du let og overskueligt kan se statusopdateringer fra "Kalkmaleri" ved i fremtiden at klikke på den liste, der er navngivet "Kalkmaleri" eller hvad du nu har valgt at kalde den.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du opretter en liste, så skriv endelig til mig. Så prøver jeg at forklare det på en anden måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar