fredag den 19. marts 2010

Vester Broby kirke

Vester BrobyCentreret

Vester Broby kirke
Skabelsen af planterne
o.1380

Der blæser mildere vinde, vintergækkerne er kommet op og bloggen kan fejre 1 års fødsesdag.
Fødselsdage er ligesom nytår gode anledninger til at gøre status og lægge nye planer. Indlæggene har været ret sporadiske og ikke mange. Sådan er det ofte med fritidsprojekter, men det giver alligevel anledning til at søge en ny form for bloggen. Derfor stopper Månedens kalkmaleri og de længere indlæg bliver færre. Til gengæld vil jeg bestræbe mig på flere men korte indlæg og masser af billeder! For med foråret bliver det også igen lyst nok til at tage ud og fotografere.

Kalkmalerier er som bekendt også på Flickr og der er altid plads til nye fotos i gruppen. Billederne bliver brugt både til almindelig fornøjelse og til forskning. Til forskel fra Kalkmaleridatabasen er det nemlig gratis at se gruppens fotos i forskellige størrelser og det er en stor hjælp for den som vil i dybden. I samme ånd vil jeg opfordre jer til at lægge jeres fotos ud under creative common licence. Det gør det nemt at dele og udbrede kendskabet til kalkmalerierne. Hvis du bruger et foto under denne licens, så brug den øverste kode (under "all sizes") og husk at skrive, hvem som har taget billedet. Lægger du dine fotos ud under denne licens, vil jeg meget gerne bruge dem her på bloggen, men som det er nu, bruger jeg kun mine egne, da jeg desværre ikke har tid til at spørge hver enkelt, om jeg må bruge deres foto.

Og, så vokser gruppen på Facebook støt og roligt. Vi er nu 43 som har erklæret, at vi er fans af kalkmalerier. Det er da ikke så ringe :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar